Lenovo Y50-70's met flikkerend beeld [Oplossing: BIOS update]

Heeft uw Lenovo Y50-70 laptop last van een flikkerend beeld? Dit is een bekend probleem dat veelal ontstaat na de Windows 10 upgrade installatie en opgelost kan worden met een BIOS update.

BIOS Download : http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-y-series-laptops/y70-70-touch-notebook-lenovo/downloads/DS100998

Mocht de BIOS update geen oplossing bieden dan dient u de laptop ter reparatie aan te melden.

Meer ondersteuning..