Factuur

Nadat uw bestelling is verzonden, wordt de factuur van uw bestelling aangemaakt en per e-mail verstuurd.

Facturen van uw aankopen kunt u terugvinden in uw Mijn Paradigit account. Door in te loggen en op Mijn Paradigit te klikken, komt u bij uw gegevens uit. Binnen deze omgeving is het tabblad Facturen te vinden. In dit tabblad staat een overzicht van al uw aankopen en heeft u de mogelijkheid om per bestelling de factuur in te zien en te downloaden als PDF bestand.

1. Log in op Mijn Paradigit
  2. Klik rechtsboven op Mijn Paradigit en kies Facturen
  3. Ga naar de tab Facturen

4. Selecteer de gewenste factuur
  5. Kies PDF Downloaden

Voor het openen van een PDF document heeft u PDF reader software nodig. Een bekend en gratis softwarepakket is Adobe Reader.

Let op! momenteel zit er een bug in het systeem waardoor het BTW nummer niet op de factuur wordt vermeld. Wij lossen dit graag voor u op door op aanvraag de factuur opnieuw naar u te sturen. Neem hiervoor contact met de servicedesk en wij maken dit voor u in orde. Excuses voor het ongemak.

Meer informatie over uw Mijn Paradigit account..