Gebruikersnaam wijzigen niet mogelijk

Bij het aanmaken van uw Mijn Paradigit account kiest u zelf een gebruikersnaam, waarmee u voortaan kunt inloggen. Na het aanmaken is deze gebruikersnaam helaas niet meer te wijzigen. U ontvangt na registratie een e-mailbevestiging met hierin uw gekozen gebruikersnaam. Bewaar deze e-mail goed, zodat u uw gebruikersnaam niet kunt vergeten.

Bent u uw inloggegevens kwijt?

Als u uw inloggegevens niet meer weet klik dan op wachtwoord vergeten. Vul daarna uw e-mail adres in en klik op e-mail mijn nieuw wachtwoord.